Andy

Online marketing

Andy is een Liechtensteiner, geboren in Spanje en woont al bijna 10 jaar in Berlijn. Volg je het nog? Sinds 2017 is hij onderdeel van het Careibuteam. Hoewel het al even geleden is dat hij zelf studeerde (ssst), weet Andy nog steeds als de beste hoe we zoveel mogelijk studenten kunnen bereiken om zich aan te sluiten bij onze community. Als je weleens in een Berlijnse club komt, zou het zomaar kunnen dat je Andy achter de draaitafel ziet staan. Of hij fiets voorbij op een vintagefiets (niet in de club natuurlijk).

Anne

Strategie & Team

Anne is een van de oprichters van Careibu en vindt het na 12 jaar nog steeds niet saai. Ze is het liefst bezig met impact creëren. Voor de community van Careibu maar ook om een zo'n duurzame en sociale mogelijke onderneming te zijn. Ze woont met man en zoon deels in Amsterdam en deels in de Zweedse natuur. Naast yoga en mediteren schiet ze soms een pijltje (nooit op dieren!).

Anna

Regiocoördinator
Rotterdam & Delft Dit is Anna die graag bijdraagt aan het maken van waardevolle connecties tussen jong en oud, en dat is precies wat ze doet bij Careibu! Ze heeft daarnaast een grote passie voor muziek en speelt graag piano, zingt, en danst ook graag met name hiphop en salsa. Haar favoriete keuken is Aziatisch, vooral gerechten met noodles. Van reizen is ze zeker ook niet vies: dichtbij of ver weg maakt haar allemaal niet uit. Het liefste reist ze naar Azië voor zowel de prachtige natuur als het heerlijke eten.

Charelle-team-careibu

Charelle

Regiocoördinator Utrecht & coaching
Charelle geniet enorm van de impact die onze studenten in de levens van anderen maken - en andersom! Ook coacht ze onze studentvrijwilligers, zodat zij senioren nóg beter kunnen helpen. Naast werken voor Careibu is ze ook yogadocente. Op haar longboard rolt ze zo naar ons kantoor. En stiekem kan ze best genieten van de (slechte) humor in Nederlandse films.

Desirée

Team lead

Desirée werkt al sinds 2014 bij Careibu! Dat komt vooral door de sociale missie: alle generaties verbinden. En natuurlijk door ons gezellige team 😉 Vrienden en familie staan bij Desirée op één. Met hen gaat ze het liefst naar concerten, comedy shows en escaperooms. Ook van bordspelletjes krijgt ze nooit genoeg (en binnen het team wint ze helaas altijd). In haar jeugd is ze meerdere keren gescout voor de KNVB, maar gelukkig voor Careibu is het geen voetbalcarrière geworden.

Else

Regiocoördinator
Den Haag & Leiden
Else vindt het heel belangrijk om iets bij te dragen aan de samenleving. Met de mooie matches tussen senioren en studenten kan ze als regiocoördinator écht haar ei kwijt! Elk mooi verhaal verwarmt haar hart. Ze is een ware boekenwurm en leest van feministische fictie tot aan kinderboeken. Daarnaast is ze yogajuf en houdt ze van breien. Else is een groot Fleetwood Mac fan en knuffelt het liefste met Guus! (zie foto)

Giel

Tech strategie

Giel begon ooit als werknemer nummer 6 bij een nieuw platform voor hotels. Toen hij er 8 jaar later wegging, werkten er meer dan 2000 mensen en heette het Booking.com. Daarna was het tijd voor iets met impact en kwam hij het Careibuteam versterken. Dat hij bij Booking als nevenfunctie 'manager feestjes' had, snapten we meteen bij Careibu. Hij is onze beste danser en zijn woonkamer is de ideale setting voor boardgames.

Iris-polaroid-team-Careibu

Iris

Regiocoördinator Amsterdam
Iris begon haar eerste dag bij Careibu met een gebroken been. Maar dat verandert niets aan haar positiviteit en enthousiasme. Ballonnen opblazen heeft ze nooit gekund, maar ze organiseert wel ieder jaar een klein festival. Daar komen haar twee grootste hobby's samen: muziek en mensen ontmoeten. Nieuwe ervaringen opdoen is ook typisch Iris. Zie je haar hier nog wadlopen, de dag erna kan ze zomaar een cursus glas-in-lood beginnen.

Lotte-team-Careibu

Lotte

Strategie & Financiën

Samen met zus Anne heeft Lotte Careibu opgericht. Hoewel Anne vroeger de bèta was van de familie en Lotte het talenwonder, heeft Lotte zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot cijferexpert bij Careibu. Ze runt de financiële afdeling en analyseert onze data. In haar vrije tijd staat ze het liefst met haar poten in de letterlijke klei van de moestuin of maakt ze de mooiste artistieke kunstwerkjes met haar kinderen.

Sander-polaroid-team-Careibu

Sander

Communicatie & Partnerschappen
Sander wilde als kind een 'goede boswachter' worden, om de dieren te beschermen. Dat werd het niet, maar Sander heeft zich gedurende zijn loopbaan wel altijd voor dieren ingezet. En nu werk hij weer voor een dier: de careibu 😉 In zijn vrije tijd danst hij Tango, Salsa, Bachata en bovenal Balfolk - de meest sociale dans van allemaal. Thuis danst hij met zoon Jona voor het slapengaan. Bij Careibu zorgt hij voor het bereiken van nieuwe communityleden en partnerorganisaties

Sergio

Software engineer

Sergio doet niets liever dan werken aan een virtuele oplossing voor een probleem in de 'echte wereld'. Iedere dag maakt hij het team en onze community blij met zijn 'magic hands' waarmee hij de beste software ontwikkelt (dit zijn niet zijn woorden, daar is hij veel te bescheiden voor). In zijn vrije tijd gaat hij windsurfen zodra er maar een zuchtje wind te bespeuren is. 'Winterwater' heeft altijd een speciaal effect op Sergio. Het is zowel woest als sereen.

Stephanie

Content Creator

Stephanie schrijft, visualiseert en produceert content! Ze vindt het geweldig dat ze haar skills concreet kan inzetten voor een socialere wereld bij Careibu. Ze ziet overal verhalen om zich heen en is een creatieve duizendpoot. In haar vrije tijd zingt ze de sterren van de hemel in een coverband en doet ze aan zumba en yoga. Stephanie wordt blij van gezelligheid, lekker eten en muziek, maakt niet uit welk genre.