Regiocoördinator Amsterdam (0,8 fte)

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan (0.8fte) bij een sociale onderneming? Een baan waarmee je jezelf ontwikkelt én mensen bij elkaar brengt? Zoek dan niet verder en kom het team van Careibu versterken!

Wie zoeken we?
Wij zoeken voor de regio Amsterdam een enthousiaste, zelfstandige, positieve en betrokken regiocoördinator die de missie van Careibu deelt en alles uit de kast haalt om onze community zo goed mogelijk te helpen. Je bent communicatief vaardig, behulpzaam, houdt van persoonlijk (veelal telefonisch) contact en schrijft foutloos Nederlands. Je werkt secuur, bent altijd vriendelijk en kunt snel schakelen. Jij kent jouw pool van klanten door en door en blijft van a tot z betrokken bij matches tussen klanten en studenten. Je weet daardoor precies wat er speelt in jouw pool. Kortom: jij zorgt voor jouw eigen lokale community in de grotere Careibu community!

Je wordt onderdeel van ons ‘care team’ van regiocoördinatoren, waarin er veel onderling contact is en iedereen ook zelfstandig zijn ‘eigen’ regio coördineert. De werkgebieden van Careibu en stichting senior&student zijn Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Jij komt naast ReCo Iris te werken in de regio Amsterdam en neemt daarin zelfstandig jouw eigen pool van klanten en studenten voor je rekening. Daarnaast spring je op momenten bij waar nodig voor de andere regio’s. Het is dus van belang dat je flexibel bent, heel goed het overzicht kunt bewaren en het leuk vindt om veel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden, personen en cases. 

Jouw dagen zijn afwisselend door de uiteenlopende werkzaamheden:

  • Dagelijks contact met jouw eigen pool van klanten, contactpersonen en studenten (telefoon/e-mail/whatsapp);
  • Het gehele proces begeleiden van klanten en studenten uit jouw pool. Denk aan het inschrijven van senioren, intakes met studenten, de matches maken en het begeleiden van studenten en senioren;
  • Actief meedenken over verbetering van de klantervaring;
  • Word één van Careibu’s Cupido’s: de juiste matches maken tussen studenten en klanten;
  • Versterken en uitbreiden van de community in jouw regio, door het onderhouden en opbouwen van contacten met (mogelijke) partners binnen jouw regio;
  • Helpen met de begeleiding van onze studentencoördinatoren.

Careibu is een sociale onderneming waar we erg openstaan voor jouw ideeën en inbreng. Wij zoeken dus een zeer initiatiefrijk persoon die graag meedraait in een ambitieus en energiek team. Een achtergrond op het gebied van sociaal werk, bijvoorbeeld Social Work, Toegepaste Psychologie of MWD past goed bij deze vacature, maar ook sollicitanten met andere kennis en ervaring zijn van harte welkom.

Hoe is het om regiocoördinator bij Careibu te zijn? Lees hier wat collega Charelle erover vertelt.

Omschrijving bedrijf
Onze missie is om alle generaties in de samenleving te verbinden en studenten een sociale bijbaan of vrijwilligersfunctie te bieden. Onze studenten werken als oppasstudent, poetsstudent of via senior&student. Daarnaast hebben we stichting senior&student opgericht, voor de senioren die de hulp niet zelf kunnen betalen. Al 30.000+ studenten en 12.000+ aanvragers hebben zich bij onze community aangesloten.

Wat bieden wij:
Een leuke en creatieve werkplek in ons kantoor aan de Asterweg in Amsterdam-Noord (al wordt er ook veel vanuit huis gewerkt). We zijn een groeiend bedrijf, volop in ontwikkeling en volledig gefocust op social impact. We bieden veel ruimte voor en hechten waarde aan eigen inbreng en initiatief.

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de €2.576,- en €2.676,- bruto (excl. 8% vakantietoeslag) bij 0.8fte (dit is €3.220,- tot €3.346,- bij 1fte). Wij bieden maximaal  €75,- reiskostenvergoeding per maand.

Interesse?

Mail voor vragen of om te solliciteren (motivatiebrief + CV) naar desiree@careibu.com. Solliciteren kan tot 22 mei 2023.