Challenge: Week tegen Eenzaamheid 2021

6 oktober 2021

Van 30 september t/m 7 oktober is het ‘’De Week tegen Eenzaamheid’’. Daarom zet Careibu zich deze week extra in: nog meer matches maken én een video challenge!

Geef jij een minuutje van je tijd in de Week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober? Doe mee met de challenge en verras een senior! 

Bel aan bij die ene buurman met een heerlijke chocoladereep. Ga langs bij je oma met haar favoriete bloemen. Geef de senior bij de bushalte een lief kaartje of compliment. Een klein gebaar kan soms al zeggen: je bent niet alleen!

Inspireer anderen om ook mee te doen met de challenge. Deel jouw filmpje op social media met #minuutjetijdtegeneenzaamheid en tag 3 vrienden om ook een senior te verrassen. Samen zetten we ons in tegen eenzaamheid!

Word een Careibu!  Lees hier hoe het werkt.