Evenement Rotterdam: lunchen en wandelen langs de Kralingse Plas

‘’Voor veel senioren waren de afgelopen maanden erg eenzaam, dit etentje heeft ervoor gezorgd dat zij zich een stuk minder alleen voelen.’’ – studentencoördinator Daniël.

 19 augustus 2021  

Daniël en Lianne, onze studentencoördinatoren van Rotterdam, hebben een evenement georganiseerd voor actieve senior&student koppels!

Om 13:00 startte het evenement bij Restaurant ‘’De Tuin van de Vier Windstreken’’. In totaal waren er vier koppels aanwezig op het evenement. Er was keuze tussen zes verschillende lunchgerechten. Na de lunch werd er koffie of thee aangeboden door het restaurant. ‘’Nadat we onze laatste drankje op hadden gingen we erop uit, er werd een wandeling gemaakt langs de Kralingse Plas. Vanaf een bepaald punt was er uitzicht over de skyline van Rotterdam!’’, aldus Julia.

Het was een zeer geslaagd evenement, voor het eerst georganiseerd voor actieve koppels van Rotterdam. Daniël: ‘’Als het aan mij ligt is dit etentje dubbel en dwars geslaagd.’’

‘’Van een aantal koppels heb ik te horen gekregen dat ze het erg fijn vonden om vanuit Careibu ergens heen te kunnen.’’ – Daniël 

Word een Careibu!  Lees hier hoe het werkt.