Bakactie: blije gezichten en zelfgebakken lekkernijen in Rotterdam!

‘’Ze kunnen veel voor elkaar betekenen.’’

21 april 2021

Afgelopen woensdag werden de senioren van twee locaties van de Lelie Zorggroep in Rotterdam in het zonnetje gezet. Studenten uit Rotterdam hadden allerlei lekkers gebakken; cupcakes, brownies, appeltaart en verschillende soorten cakes. Student Lianne, die zelf ook gematcht is aan een senior bij Careibu, had meer dan 30 brownies gebakken. Het leidde tot vrolijke gezichten, gezellige kletspraatjes en veel gesmikkel!

Imelda, werkzaam in de zorgwinkel Siloam van de Lelie Zorggroep, was ontzettend enthousiast over de komst van de studenten. Imelda is van het aanpakken en ziet overal kansen om generaties samen te brengen: ‘’Ze kunnen veel voor elkaar betekenen en zeker in deze moeilijke tijden is het alleen maar leuk als studenten zich inzetten!’’ Er komen zeker weten nog meer acties aan in Rotterdam!

Dit soort initiatieven kunnen wij als Careibu dan ook alleen maar aanmoedigen. Lijkt het jou ook leuk om te bakken voor senioren? Of heb jij een ander leuk creatief idee om een senior te helpen? Word dan vrijwilliger en zet je in voor senioren bij jou in de buurt. Doe nu mee!

Word een Careibu!  Lees hier hoe het werkt.