Student van de Maand: Isabelle (Nijmegen)

Elke maand verkiezen wij een van onze studenten tot Student van de Maand. Afgelopen vrijdag, op een prachtig zonnige herfstdag, belden wij aan bij een gezin in Nijmegen om hun student Isabelle te verrassen met een oorkonde en een presentje.

Totaal onwetend doet Isabelle (22) de deur open en krijgt de oorkonde voor Student van de Maand in haar handen gedrukt. Twee kleine meiden – Bo (5) en Liv (1) – glippen nieuwsgierig langs haar benen om te kijken wat er aan de hand is. Afgelopen april maakte Isabelle kennis met het gezin en inmiddels heeft ze zichzelf onmisbaar gemaakt. Moeder Nina nomineerde haar voor Student van de Maand en schreef ons: ‘’Isabelle is gekomen als PoetsStudent en runt nu ongeveer het hele huishouden. Ze is secuur, komt haar afspraken na, denkt mee, communiceert duidelijk, is geweldig met de kinderen en is flexibel. Alles wat je wil als gezin met 2 kleine kinderen.’’

De match begon vanuit praktisch oogpunt. Het gezin verhuisde vorig jaar van Amsterdam naar Nijmegen en schakelde Careibu in om een poets- en oppashulp te vinden voor een paar uurtjes op dinsdag en vrijdag: ‘’Met Isabelle voelde het goed en ze bleek ook nog een super grote schat te zijn!’’ Het is ook wel duidelijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen bij Isabelle. Ze kruipen bij haar op schoot en zijn druk in de weer met kraaltjes.

Moeder Nina vindt het fijn dat Isabelle voor langere tijd bij het gezin kan blijven en andersom vind Isabelle het prettig dat ze haar poetsuren flexibel kan indelen. Het poetsen doet ze graag (‘’Ik hou ervan als dingen schoon zijn, haha’’) en ze is dol op de kinderen: ‘’We gaan vaak kleien, tekenen of uren springen op de trampoline in de tuin.’’

Wil je jouw student ook verkiezen tot Student van de Maand? Wij komen graag langs om hem/haar te verrassen! Stuur een mailtje naar info@oppasstudent.careibu.com.