Je hebt het recht om iets voor een oudere te betekenen

‘Ik ben vaak alleen en soms een beetje somber. Dan is het zo gezellig als zo’n jonge meid vol verhalen komt binnenwaaien.’

Careibu is er voor iedereen. Daarom hebben wij ook een stichting via waar we ouderen helpen die de hulp van een student zelf niet kunnen betalen: stichting senior&student. Deze maand verscheen er een mooie reportage over Johanna (85) en Lisanne (24), die samen deelnemen aan ons project Jong+Oud=Goud.

‘Ik was vroeger net zoals Lisanne, ik herken mezelf in haar. Zo lekker spontaan en vaak op pad. Ik vind het heerlijk om naar haar verhalen te luisteren. Ze herinneren me aan mijn eigen jeugd.’

Jij hebt ook het recht om iets voor een oudere te betekenen! Meld je hier aan als studentvrijwilliger en help een senior bij jou in de buurt.