Oppassen is een feest, kijk maar naar André!

André past al ruim een half jaar op bij tweeling Ties en Maj (10) en hun oudere broer Luuk (13). Vanaf het eerste moment was er meteen een klik. Hij werd ook gelijk door de kinderen op de proef gesteld. Of hij de kelder van het huis kon vinden? Als architectuurstudent had hij die snel gevonden en had ze mooi tuk!

Ze hebben al van alles samen gedaan; zwemmen, trampoline springen bij Jumpsquare of gewoon thuis een potje Fortnite. Wij lazen een enthousiaste referentie over André geschreven door moeder Pauke en hebben ze toen gevraagd om mee te doen aan een fotoshoot. Dat leek ze wel wat! De shoot was tijdens de hittegolf, maar daar liet niemand zich door uit het veld slaan. Het werd een groot feest met confetti, waterpistolen en ijsjes! De foto’s zal je de komende tijd voorbij zien komen op onze website, Facebook en Instagram.

Binnenkort vertrekt André naar Berlijn om daar een half jaar te gaan studeren. Dan moet zijn oppasgezin hem dus eventjes missen. Hij zal de gezelligheid ook zeker missen. Wil jij ook zo’n leuk oppasgezin? Kijk hier en schrijf je meteen in!