Een oppasoproep waar OppasStudenten enthousiast van worden

Met een oppasoproep bereik je in één keer alle OppasStudenten bij jou in de buurt. Handig, want uit de reacties kies je zelf jouw ideale oppas(sen). Maar hoe zorg je ervoor dat je zo veel mogelijk enthousiaste reacties krijgt? We leggen het je uit:

Zo plaats je een oproep
•  Ben je ingelogd? Dan zie je op je Dashboard meteen de knop Plaats een oppasoproep.
•  Geef aan hoe vaak en wanneer je een OppasStudent nodig hebt. Is dat op één specifieke datum, een paar keer per maand of een paar keer per week? Vergeet niet de tijden in te vullen!
•  Zoek jij een OppasStudent voor vaste dagen? Geef dan ook aan wanneer je wil dat de oppas begint en hoe lang je wil dat de oppas beschikbaar is. Wees hier flexibel in, om niet direct té veel studenten uit te sluiten.
•  Geef aan welk uurtarief je de oppas wil betalen. Bied een redelijk uurtarief, er zijn weinig OppasStudenten die reageren op oproepen met een laag tarief.

In dit artikel lees je hoe je het uurtarief voor je OppasStudent bepaalt én wat het gemiddelde uurtarief is in jouw regio.

Persoonlijke toelichting
Bij de persoonlijke toelichting vertel je wat meer over waar je naar op zoek bent. Wil jij dat je OppasStudent de kinderen uit school haalt en naar sportclubjes brengt? Of wil jij dat je OppasStudent ook wat huishoudelijke taken op zich neemt, zoals boodschappen doen en koken? Wees zo uitgebreid mogelijk! Geef ook informatie over jouw gezin en de kinderen, om het wat persoonlijker te maken. Zo is de kans groter dat jij je ideale match vindt.

Je profiel bijwerken
OppasStudenten reageren sneller als ze wat meer weten over jou en je gezin. Vertel op je profiel bijvoorbeeld met welk speelgoed je kinderen het liefst spelen, wat jullie graag in jullie vrije tijd doen en wat jullie gezin typeert. Upload ook een leuke profielfoto van je gezin. Jij benadert waarschijnlijk ook liever een OppasStudent die een foto gebruikt dan een OppasStudent zonder profielfoto!

Lees dit artikel voor nog veel meer tips om de ideale oppas te vinden!

Reacties van OppasStudenten
Je ontvangt automatisch een e-mail als een OppasStudent op je oproep reageert. Let op dat die e-mails niet tussen je spam belanden! Je vindt de reacties van OppasStudenten op jouw oproep ook altijd terug op je profiel.