Stem op Stichting SeniorenStudent voor Appeltjes van Oranje 2018!

Hoera, Stichting SeniorenStudent is genomineerd voor de Appeltjes van Oranje 2018!

Het is dé prijs voor succesvolle sociale initiatieven die mensen betrekken bij onze samenleving. Deze jaarlijkse prijs van het Oranje Fonds bestaat uit een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een bedrag van €15.000,-. Ieder jaar reikt Koningin Máxima de Appeltjes van Oranje uit op Paleis Noordeinde.

Dit jaar zet het Oranje Fonds de spotlights op jonge initiatiefnemers (tot 35 jaar) die iets zien gebeuren in de samenleving en daar een mooi project voor starten. Stichting SeniorenStudent is  een van de genomineerden! Niet alleen het hele team van Stichting SeniorenStudent is onder de 35 jaar, maar natuurlijk ook al onze  geweldige studenten die zich  op vrijwillige basis inzetten voor een senior.

Daarom zou het geweldig zijn als  Stichting SeniorenStudent  dit jaar de Appeltjes van Oranje wint. En daar hebben we jouw hulp hard voor nodig. We zouden het geweldig vinden als je op ons stemt!