Samenwerking Senior&Student en Cordaan in Amsterdams stadsblad De Echo

Sinds de zomer van 2016 zet Senior&Student studenten in op 20 Amsterdamse woonlocaties voor ouderen van Cordaan. De studenten komen wekelijks langs om met de senioren een-op-een of in kleine groepjes iets te ondernemen en geven zo persoonlijke aandacht aan bewoners. Met succes: een jaar later zijn studenten, bewoners en betrokkenen erg enthousiast over de samenwerking.
 

Dat was voor het Amsterdamse stadsblad De Echo Zuid een mooie aanleiding om in de nieuwste uitgave een artikel te plaatsen over de samenwerking. In het artikel vertelt Wolter Knijff van Cordaan: ‘De bewoners hebben vaak behoefte aan individuele aandacht en activiteiten die passen bij hun persoonlijke wensen.’ Daarom is voor iedere woonlocatie een SeniorenStudent gevonden die goed bij de locatie en haar bewoners past.

Eén van de studenten die Senior&Student heeft ingezet op een Cordaan-locatie is Sientje (21). Benieuwd naar haar ervaring? Je leest het hier.

Wilt u ook de hulp van een Senior&Student inschakelen, voor uzelf of voor een ander? Dat kan! Lees er hier alles over. 
Wil jij zelf Senior&Student worden? Ook dat kan! Je leest het hier.