Zo zorg je ervoor dat alle PoetsStudenten jouw huis willen schoonmaken

Met een poetsoproep bereik je in één keer alle PoetsStudenten bij jou in de buurt. Handig, want uit de reacties kies je zelf jouw ideale poetshulp(en). Maar hoe zorg je ervoor dat je zo veel mogelijk reacties krijgt? We leggen het je uit:

Zo plaats je een oproep
•  Ben je ingelogd? Dan zie je op je Dashboard meteen de knop Plaats een poetsoproep.
•  Geef aan hoe vaak je een PoetsStudent nodig hebt en op welke momenten de PoetsStudent kan komen schoonmaken. Is dat op één specifieke datum, een paar keer per maand of een paar keer per week? Vergeet niet de tijden in te vullen die voor jou uitkomen!
•  Belangrijk om aan te geven is hoeveel uur per keer je wil dat de PoetsStudent (ongeveer) komt schoonmaken. Geef ook aan wanneer je wil dat de poetshulp begint. Wees hier flexibel in, om niet direct té veel studenten uit te sluiten.
•  Geef aan welk uurtarief je de poetshulp wil betalen. Bied een redelijk uurtarief, er zijn weinig PoetsStudenten die reageren op oproepen met een laag tarief.

Extra tip: In dit artikel lees je hoe je het uurtarief voor je PoetsStudent bepaalt én wat het gemiddelde uurtarief is in jouw regio. Handig om te weten!

Persoonlijke toelichting
Je hebt alle praktische informatie ingevuld, nu ben je aangekomen bij misschien wel het belangrijkste onderdeel van je poetsoproep: de persoonlijke toelichting. Hier vertel je wat meer over waar je naar op zoek bent. Wil jij dat jouw PoetsStudent vooral helpt met de alledaagse schoonmaakklusjes? Of ben jij juist op zoek naar een poetshulp die je helpt met de grotere taken waar je zelf niet aan toe komt, zoals strijken en ramen lappen? Dit is dé plaats om het aan te geven! Wees zo uitgebreid mogelijk. Geef ook informatie over jou en je huishouden, om het wat persoonlijker te maken. Zo is de kans groter dat er geschikte en enthousiaste PoetsStudenten op jouw oproep reageren en jij je ideale match vindt.

Extra tip: Zorg jij wel goed voor je PoetsStudent? Een PoetsStudent gaat vaak aan de slag als jij niet thuis bent, waardoor je deze dingen misschien vergeet.

Je profiel bijwerken
Wist je dat PoetsStudenten sneller reageren als ze wat meer weten over jou en je huishouden? Zorg er daarom ook voor dat je profiel helemaal up to date is! Op je profiel kun je een stukje schrijven over jezelf en je huishouden. Upload ook een leuke profielfoto. Jij benadert waarschijnlijk ook liever een PoetsStudent die een foto gebruikt dan een PoetsStudent zonder profielfoto. Dat geldt andersom ook!

Extra tip: Voor welke schoonmaakklusjes schakel jij een PoetsStudent in? We geven je alvast 3 tips.

Reacties van PoetsStudenten
Je ontvangt automatisch een e-mail als een PoetsStudent op je oproep reageert. Let op dat die e-mails niet tussen je spam belanden! Om dat te voorkomen, voeg je het e-mailadres info@poetsstudent.nl toe aan je contactpersonen. Zo komen e-mails van PoetsStudent netjes in je inbox. Je vindt de reacties van PoetsStudenten op jouw oproep ook altijd terug op je profiel. Zo blijf je op de hoogte!