Hoeveel betaal ik mijn poetshulp?

Je bent op zoek naar een nieuwe PoetsStudent! Bij je poetsoproep vul je meteen in welk uurtarief je de poetshulp wil betalen, zodat de PoetsStudenten weten wat ze kunnen verwachten als ze reageren. Maar hoe bepaal je dat tarief? We geven je een paar handige richtlijnen.

• Ervaring
Hoeveel ervaring de poetshulp heeft, speelt mee bij het bepalen van wat je per uur betaalt. Heeft je PoetsStudent al eerder ervaring met schoonmaken opgedaan, bijvoorbeeld  in een ander huishouden, in de thuiszorg of in de horeca? Dan is het logisch dat je een hoger uurtarief betaalt.Careibu-kaart-nederland-tarieven-poetsstudent-01

• Poetstaken
Natuurlijk is ook het soort schoonmaaktaken van belang bij het bepalen van het uurtarief. Wil jij dat jouw PoetsStudent ook de voorraadkast uitzoekt, de ramen lapt, het gras maait en de overhemden strijkt? Betaal extra voor zulke taken. Ook bij een ander specifiek schoonmaakverzoek kun je wat extra betalen.

Extra tip: Het gemiddelde uurtarief voor een PoetsStudent verschilt per studentenstad. Op het kaartje zie je de verschillen. Zo weet je nóg beter welk tarief je kunt rekenen voor studenten bij jou in de buurt!

• Bereikbaarheid
Careibu is een landelijk netwerk, maar natuurlijk wonen de meeste PoetsStudenten in de steden waar ze studeren. Moet een student ver reizen om bij jou te komen? Bied dan een reiskostenvergoeding aan, of maak het onderdeel van het uurtarief.

• Flexibiliteit
Wil je een poetshulp op onregelmatige dagen en tijden of voor slechts af en toe een uurtje? Je vraagt dan veel flexibiliteit van je PoetsStudent, dus doe je er goed aan om het uurtarief wat te verhogen.

Extra tip: Vergeet niet om goed voor je PoetsStudent te zorgen! Hoe doe je dat? Je leest het hier.

Heb je het uurtarief bepaald? Dan kun je op zoek naar jouw ideale PoetsStudent! Plaats meteen gratis je poetsoproep.