5 vragen over het nieuwe Careibu-lidmaatschap beantwoord

Vers van de pers en vanaf vandaag ingegaan: het gloednieuwe Careibu-lidmaatschap. Voortaan kun je met één lidmaatschap onbeperkt gebruik maken van OppasStudent en PoetsStudent én maak je gratis gebruik van de Oppasplanner! Wat verandert er precies? Wij zetten de belangrijkste wijzigingen voor je op een rijtje.

1. Waarom is er een nieuw lidmaatschap?
We zijn één grote community, dus een compleet lidmaatschap waarmee je kennis kunt maken met zowel OppasStudenten als PoetsStudenten is wel zo logisch. Careibu is bovendien altijd volop in ontwikkeling, om nog beter op jouw wensen aan te sluiten. Wil jij flexibiliteit of heb je liever een voordelig tarief? Met de twee nieuwe lidmaatschapsvormen is die keuze aan jou!

2. Uit welke twee lidmaatschapsvormen kan ik kiezen?
Je kiest uit twee vormen: Flexibel of Voordelig.
•  Met het Flexibele lidmaatschap betaal je € 11,99 per maand. Na 3 maanden is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar.
•  Kies je voor het Voordelige lidmaatschap? Dan betaal je € 99,99 per jaar. Na het eerste jaar betaal je € 9,99 per maand en is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

3. Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?
Als Careibulid maak je onbeperkt gebruik van OppasStudent en PoetsStudent. Zo maak je kennis met meerdere OppasStudenten en PoetsStudenten en kies je daaruit jouw ideale oppas of poetshulp. Kan jouw vaste student een keer niet? Benader kosteloos een nieuwe of extra student. Ook maak je als lid gratis gebruik van de Oppasplanner!

4. De Oppasplanner, hoe werkt die ook alweer?
Met de Oppasplanner-app plan je nieuwe oppasdagen met je eigen oppas(sen) in, geef je oppasinstructies door en betaal je na afloop met één druk op de knop. Zo helpt Careibu je niet alleen met het vinden van de ideale oppas, maar ook met het snel en makkelijk regelen van alle oppaszaken. Dan hoef je deze vragen nooit meer aan je oppas(sen) te stellen!
De app is beschikbaar voor Android en iOS, dus download ‘m snel.

5. Werkt de website nu ook anders?
Om het overzichtelijk te houden, blijven OppasStudent en PoetsStudent twee aparte diensten met elk hun eigen zoek- en oproepsysteem. Heb je nog niet voor beide diensten een profiel aangemaakt? Dat gaat heel gemakkelijk. Log voor elke dienst in met dezelfde inloggegevens, al je profielgegevens worden meegenomen.