Oppaszaken regelen zonder gedoe!

Alle ouders en oppassen in Nederland regelen makkelijk en snel hun oppaszaken met de Oppasplanner. Met deze app plan je nieuwe oppasdagen in en na afloop betaal je met één druk op de knop. Zo hoef je deze vragen nooit meer te stellen:

1. Wie van mijn oppassen is beschikbaar?
Stuur jij je oppassen vaak een voor een een berichtje? Niet met de Oppasplanner! Stuur een oppasdag direct naar al je oppassen tegelijk. Zij krijgen meteen een notificatie om de oppasdag te accepteren.

Extra tip: Heb jij vaker op hetzelfde moment een oppas nodig? Maak een herhaling van een oppasdag.

2. Had ik nou al een oppas geregeld voor die ene datum?
De oppasdag is verstuurd, je kunt achterover leunen. Zodra een oppas reageert op jouw oppasdag, ontvang je automatisch een notificatie op je telefoon. Wie de oppasdag als eerste accepteert, komt oppassen. Voor een overzicht van je oppasdagen ga je naar ‘Planner’ in het menu onderin de app.

Extra tip: Geef de Oppasplanner toegang tot je mobiele agenda en je geplande oppasdagen worden er automatisch ingezet.

3. Welk bedrag hadden we ook alweer afgesproken?
Voor iedere oppas vul je de eerste keer het afgesproken uurtarief in. Is de oppasdag geweest? De oppas vult het aantal uren in en de app rekent automatisch het totaalbedrag uit. Makkelijk toch?

Extra tip: Ben je blij met je oppas? Geef eens een (kleine) fooi!

4. Wil je het geld contant of zal ik het overmaken?
Geen gedoe meer met hoofdrekenen, contant geld of overmaken! Jij hoeft na afloop van de oppasdag alleen maar op betalen te klikken. Het bedrag wordt na jouw bevestiging automatisch van je rekening afgeschreven.

Je hoeft niet ingeschreven te staan bij OppasStudent om de app te kunnen gebruiken. De app is beschikbaar voor Android en iOS, dus download ‘m snel!